Каталог товаров
Обратный звонок
Оставьте ваши контактные данные

Переродження робота Atlas вiд Boston Dynamics

26:04:2024

   У квітні 2024 року Boston Dynamics припинила розробку гідравлічного робота Atlas, який відомий своїми акробатичними трюками. Відео прощання містить кадри випробувань різних версій Atlas та невдалих падінь, які стали предметом мемів.

   Очевидно, що ще не час покладати край людиноподібним роботам. Адже, хто відмовиться від такої важливої технології з великим майбутнім?

   І ось компанія Boston Dynamics знову виходить на світову сцену із чимось дуже цікавим. Boston Dynamics представили нового героя - електричну версію Atlas.

   Нова модель Atlas, яка спочатку була задумана як пошуково-рятувальний робот, тепер також має практичне застосування. Boston Dynamics називає його найдинамічнішим людиноподібним роботом у світі, і правда, він виглядає дуже гнучким.

   У відео ми бачимо, як Atlas лежить на спині та перевертається, щоб піднятися. Він обертає голову і тулуб, демонструючи вражаючу гнучкість та баланс. Електричний Atlas виглядає більш витонченим порівняно з попередньою версією.

   Компанія заявляє, що новий Atlas буде сильнішим за попередника і зможе виконувати навіть складні рухи. Тож ми можемо очікувати, що цей робот буде використовуватися в різних сферах, від промисловості до рятувальних операцій.

   Boston Dynamics прагне звільнити людей від нудних, брудних і небезпечних завдань в реальних умовах, і це чудова новина для майбутнього робототехніки. І хоча Boston Dynamics не єдині в своїх зусиллях створення людиноподібних роботів, їхні досягнення вражають і надихають на нові відкриття в цій сфері.

   Разом із роботами Spot і Stretch, Atlas готується до вирішення найскладніших завдань у промисловості.

   Hyundai, яка придбала Boston Dynamics за $1,1 млрд, допомагає у розробці нового Atlas. Пілотні випробування на виробництві Hyundai мають розпочатися на початку 2025 року. Щодо дати виходу на ринок і ціни, Boston Dynamics поки що нічого не повідомляли.

          Також хочемо нагадати, що ми є виробником верстатів и роботів-маніпуляторів зі збіркою під індивідуальне замовлення.

Обратная связь
Заказатьв 1 клик